De admin van de poule planner

Via de admin kan de captain of beheerder een groep spelers uitnodigen die mee mogen doen. De spelers die meedoen kunnen zich dan opgeven voor de data dat ze willen spelen en ze kunnen de uitslagen doorgeven via het spelers platform. Van de spelers voer je de naam, email, telefoon en KNLTB ranking. De actuele KNLTB ranking van een speler kun je opzoeken op toernooi.nl. De KNLTB ranking invoeren zorgt ervoor dat je wedstrijden kunt spelen tegen spelers van hetzelfde speelniveau.

De poule captain

De captain van de poule planned de speeldate en beheert de spelers die meedoen aan de poule. Via de admin kan de captain spelers aanmaken en een automatisch gegenereerde uitnodiging naar nieuwe spelers sturen. In de de E-mail staat een bevestigings link waarmee de nieuwe speler zijn gebruikersnaam en wachtwoord kan opgeven.

De verenigings beheerder

De beheerder kan alle poules van een vereniging beheren. Per poule kan een captain worden toegewezen. De beheerder kan zichzelf ook captain van een poule maken. De beheerder kan alles wat een captain ook kan, nieuwe spelers toevoegen en speeldata plannen.

Wijzig gegevens van spelers
Beheer spelers
Invoer speeldata
Beheer uitslagen